Pohádkovým zooparkem poveze návštěvníky Safari Expres a Amálka

Spustili jsme předprodej jízdenek na tradiční Pohádkové safari. Zkušenosti z minulých let velí příliš dlouho neotálet. Opatřit si je můžete i online.

Nevšední výpravy po areálu s nádechem kouzel a nadpřirozena jsou připravené na pátek a sobotu 23. a 24. července. Jednotlivá scénická zastavení budou v režii vyhlášeného a osvědčeného Divadla V Pytli, jejichž produkce bývá zárukou opravdové pohádkovosti a především zábavy. „Těšíme se, že program bude znovu mixem osvědčených pohádkových postav a zpestřujících novinek,“ nechce zatím ředitelka zooparku Věra Fryčová z programu odhalovat příliš.

V jízdách se budou pravidelně střídat Safari Expres a vláček Amálka, návštěvníci si tak mohou zarezervováním konkrétního času zároveň vybrat soupravu, která je poveze. Začínat bude terénní Safari Expres první jízdou ve 14 hodin a poté bude vyjíždět vždy v celou hodinu až do osmi večer. Od 14.30 pak vždy po hodině vyrazí na stejnou trasu zoovláček, až do poslední jízdy ve 20.30 hodin.

Jízdenky si již můžete koupit online přes naše webové stránky nebo přímo na pokladnách. Platí zároveň jako vstupenka do zooparku v daný den, takže je možné výlet spojit s procházkou po areálu. „Je ale důležité dodržet zarezervovaný čas a na místo odjezdu přijít o chvíli dopředu, souprava vzhledem k navazujícím jízdám nemůže na nikoho čekat,“ upozorňuje ředitelka.

Jízdné je stanovené na 200 Kč za dospělého a 150 Kč za dítě. Děti do dvou let platit nemusí, ale nemají zaručené místo. Předpokládá se, že je budou mít rodiče na klíně. Kapacita Safari Expresu je padesát osob, Amálka pojme dokonce šedesát cestujících. „Pohádkové safari je každoročně jedna z nejoblíbenějších akcí v našem kalendáři. Dokonce jediná, kterou jsme mohli uspořádat i loni. Věříme, že pohádkovou atmosféru si všichni návštěvníci jaksepatří užijí i letos,“ dodala k pozvánce ředitelka Fryčová.

https://zoopark.cz/